علی رغم پیشرفت های گسترده سال های اخیر در علم دندانپزشکی میلیون ها نفر در سرتا سر دنیا از نبود و یا از بین رفتن دندان های خود رنج می برند که عمده اینها به خاطر پوسیدگی ، بیماری لثه مانند ورم لثه یا صدمات دندان به وجود می اید. برای سالیان دراز تنها راه درمان دندان از بین رفته استفاده از دندان های مصنوعی و بریج ها بود ، اما امروزه ایمپلنت های دندان برای رفع این مشکلات به وجود امده اند.


دکتر منصور ریسمانچیان در آستانه برگزاری چهارمین همایش بین المللی ایمپلنت‌های دندانی اظهار داشتند: ایمپلنت دندانی یک ساختار مصنوعی برای جایگزینی دندان از دست رفته به شمار می‌رود  و زمانی که فرد به دلیل بیماری‌های لثه، پوسیدگی و یا عفونت، دندان خود را از دست می‌دهد به کمک ایمپلنت، دندان او جایگزین می‌شود.


 وی در مورد اینکه ایمپلنت در چه میانگین سنی می‌تواند استفاده شود، گفت: از پایان سن رشد که 18 سالگی بوده تا سنین بالا تا 85 سالگی در صورتی‌که شرایط سلامت عمومی فرد اجازه دهد می‌توان برای آن ایمپلنت انجام داد.

عضو هیأت علمی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بیان داشت: مردم برای انجام ایمپلنت می‌توانند به دندانپزشکان عمومی که دوره‌های ایمپلنت را گذرانده باشند و یا متخصصین فک، صورت و لثه و متخصصین پروتز دندانی مراجعه کنند.

ادامه مطلب

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

اپلیکیشن همیار - کد معرف C10010845 ایران گریتینگ علی عبدلی Stephanie بیماری گروه دهه هشتادی ها Hole David